Menyang kontèn

Setatsiyun Nishi-Tsuruga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Nishi-Tsuruga

西敦賀駅
Setatsiyun Nishi-Tsuruga
LokasiYamashimizu, Tsuruga, Prefektur Fukui 914-0035
Jepang
Koordinat35°37′05″N 136°04′04″E / 35.6181°N 136.0679°E / 35.6181; 136.0679Koordhinat: 35°37′05″N 136°04′04″E / 35.6181°N 136.0679°E / 35.6181; 136.0679
Operator JR West
Jalur Jalur Obama
Letak dari pangkal3.3 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 September 1962
Penumpang
FY2016140 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nishi-Tsuruga kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nishi-Tsuruga
Setatsiyun Nishi-Tsuruga
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Nishi-Tsuruga (西敦賀駅 Nishi-Tsuruga-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Tsuruga, Prefektur Fukui, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nishi-Tsuruga dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 3.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]