Menyang kontèn

Setatsiyun Fujii

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Fujii

藤井駅
Peron Setatsiyun Fujii ing Maret 2010
Lokasi41-12 Fujii, Wakasa, Mikatakaminaka-gun, Fukui-ken 919-1311
Jepang
Koordinat35°31′55″N 135°54′23″E / 35.5320°N 135.9063°E / 35.5320; 135.9063Koordhinat: 35°31′55″N 135°54′23″E / 35.5320°N 135.9063°E / 35.5320; 135.9063
Operator JR West
Jalur Jalur Obama
Letak dari pangkal21.4 km saka Tsuruga
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Agustus 1961
Penumpang
FY201622 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Fujii kapernah ing Jepang
Setatsiyun Fujii
Setatsiyun Fujii
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Fujii (藤井駅 Fujii-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Wakasa, Distrik Mikatakaminaka, Prefektur Fukui, Japan, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Fujii dilayani dening Jalur Obama, lan nduweni adoh 27.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Tsuruga.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]