Setatsiyun Taman Woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Taman Woh

フルーツパーク駅
Setatsiyun Taman Woh ing Mei 2009
LokasiMiyakoda, Kita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 431-2102
Jepang
Koordinat34°50′04″N 137°43′56″E / 34.83444°N 137.73222°E / 34.83444; 137.73222Koordhinat: 34°50′04″N 137°43′56″E / 34.83444°N 137.73222°E / 34.83444; 137.73222
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal36.2 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka18 Maret 1996
Penumpang
FY201613 per dina
Lokasi pada peta
Stasiun Taman Woh kapernah ing Shizuoka Prefecture
Stasiun Taman Woh
Stasiun Taman Woh
Lokasi di Shizuoka Prefecture
Stasiun Taman Woh kapernah ing Jepang
Stasiun Taman Woh
Stasiun Taman Woh
Stasiun Taman Woh (Jepang)
Peron

Setatsiyun Taman Woh (フルーツパーク駅 Furūtsupāku-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Taman Woh sing dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako, lan nduweni adoh 36.2 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Taman Woh ing Wikimedia Commons