Menyang kontèn

Setatsiyun Kaminobe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kaminobe

上野部駅
Setatsiyun Kaminobe ing Agustus 2006
Lokasi2704-2 Kaminobe, Iwata-shi, Shizuoka-ken 438-0111
Jepang
Koordinat34°50′50.89″N 137°49′48.06″E / 34.8474694°N 137.8300167°E / 34.8474694; 137.8300167Koordhinat: 34°50′50.89″N 137°49′48.06″E / 34.8474694°N 137.8300167°E / 34.8474694; 137.8300167
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal24.4 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka6 Mei 1955
Penumpang
FY201611 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kaminobe (上野部駅 Kaminobe-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Iwata, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Setatsiyun Kaminobe dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako lan nduweni adoh 24.4 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]