Menyang kontèn

Setatsiyun Hamanako-Sakume

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hamanako-Sakume

浜名湖佐久米駅
Setatsiyun Hamanako-Sakume ing November 2006
LokasiMikkabi-cho Sakume, Kita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 431-1401
Jepang
Koordinat34°47′21″N 137°35′58″E / 34.78917°N 137.59944°E / 34.78917; 137.59944Koordhinat: 34°47′21″N 137°35′58″E / 34.78917°N 137.59944°E / 34.78917; 137.59944
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal50.7 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 April 1938
Penumpang
FY201625 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Hamanako-Sakume (浜名湖佐久米駅 Hamanako-Sakume-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Setatsiyun Hamanako-Sakume dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako lan nduweni adoh 50.7 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hamanako-Sakume ing Wikimedia Commons