Menyang kontèn

Setatsiyun Enshū-Mori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Enshū-Mori

遠州森駅
Setatsiyun Enshū-Mori pada November 2006
LokasiMori 980-2, Mori-machi, Shūchi-gun, Shizuoka-ken 437-0215
Jepang
Koordinat34°49′51.24″N 137°55′25.37″E / 34.8309000°N 137.9237139°E / 34.8309000; 137.9237139Koordhinat: 34°49′51.24″N 137°55′25.37″E / 34.8309000°N 137.9237139°E / 34.8309000; 137.9237139
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal12.8 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Informasi lain
StatusNduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka17 April 1935
Penumpang
FY2016362 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Enshū-Mori (遠州森駅 Enshū-Mori-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Mori, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Setatsiyun Enshū-Mori dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako, lan berjarak 12.8 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Enshū-Mori ing Wikimedia Commons