Menyang kontèn

Setatsiyun Ōmori (Shizuoka)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōmori

大森駅
Setatsiyun Ōmori ing 2009
Lokasi5404-1 Shinjo, Kosai-shi, Shizuoka-ken 431-0421
Jepang
Koordinat34°44′16″N 137°30′35″E / 34.73778°N 137.50972°E / 34.73778; 137.50972Koordhinat: 34°44′16″N 137°30′35″E / 34.73778°N 137.50972°E / 34.73778; 137.50972
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal65.0 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 April 2009
Penumpang
FY201624 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Ōmori (大森駅 Ōmori-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Kosai, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Setatsiyun Ōmori dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako, lan nduweni adoh 65.0 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]