Menyang kontèn

Setatsiyun Gansuiji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Gansuiji

岩水寺駅
Setatsiyun Gansuiji ing Mei 2009
LokasiNegata, Hamakita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 434-0016
Jepang
Koordinat34°50′16″N 137°47′33″E / 34.837736°N 137.792409°E / 34.837736; 137.792409Koordhinat: 34°50′16″N 137°47′33″E / 34.837736°N 137.792409°E / 34.837736; 137.792409
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal30.3 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Juni 1940
Penumpang
FY201638 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Gansuiji kapernah ing Shizuoka Prefecture
Setatsiyun Gansuiji
Setatsiyun Gansuiji
Lokasi di Shizuoka Prefecture
Setatsiyun Gansuiji kapernah ing Jepang
Setatsiyun Gansuiji
Setatsiyun Gansuiji
Setatsiyun Gansuiji (Jepang)

Setatsiyun Gansuiji (岩水寺駅 Gansuiji-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Hamakita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Gansuiji dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako lan nduweni adoh 30.3 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Gansuiji ing Wikimedia Commons