Menyang kontèn

Setatsiyun Higashi-Tsuzuki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Higashi-Tsuzuki

東都筑駅
Setatsiyun Higashi-Tsuzuki ing Agustus 2006
LokasiMikkabi-cho, Tsuzuki 1089-4, Kita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 431-1402
Jepang
Koordinat34°47′25″N 137°35′12″E / 34.79028°N 137.58667°E / 34.79028; 137.58667Koordhinat: 34°47′25″N 137°35′12″E / 34.79028°N 137.58667°E / 34.79028; 137.58667
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Tenryū Hamanako Line
Letak dari pangkal51.9 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka8 Juli 1953
Penumpang
FY201639 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Higashi-Tsuzuki (東都筑駅 Higashi-Tsuzuki-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Setatsiyun Higashi-Tsuzuki dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako, lan nduweni adoh 51.9 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Higashi-Tsuzuki ing Wikimedia Commons