Menyang kontèn

Setatsiyun Okuhamanako

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Okuhamanako

奥浜名湖駅
Setatsiyun Okuhamanako ing Agustus 2006
LokasiMikkabi-cho, Shimo-ona 1-10, Kita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 431-1424
Jepang
Koordinat34°47′42.4″N 137°32′45.4″E / 34.795111°N 137.545944°E / 34.795111; 137.545944Koordhinat: 34°47′42.4″N 137°32′45.4″E / 34.795111°N 137.545944°E / 34.795111; 137.545944
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal56.8 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka13 Maret 1988
Penumpang
FY201626 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Okuhamanako (奥浜名湖駅 Okuhamanako-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Setatsiyun Okuhamanako dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako, lan nduweni adoh 56.8 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Okuhamanako ing Wikimedia Commons