Menyang kontèn

Setatsiyun Okaji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Okaji

岡地駅
Setatsiyun Okaji (wektu iku diarani Setatsiyun Kigakōkōmae) ing Maret 2006
LokasiHosoe-chō Nakagawa 4672-3, Kita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 431-1304
Jepang
Koordinat34°48′44″N 137°39′56″E / 34.81222°N 137.66556°E / 34.81222; 137.66556Koordhinat: 34°48′44″N 137°39′56″E / 34.81222°N 137.66556°E / 34.81222; 137.66556
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal43.5 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka15 Maret 1987
Nama sebelumnyaKigakōkōmae (nganti 2015)
Penumpang
FY201724 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Okaji kapernah ing Shizuoka Prefecture
Setatsiyun Okaji
Setatsiyun Okaji
Lokasi di Shizuoka Prefecture
Setatsiyun Okaji kapernah ing Jepang
Setatsiyun Okaji
Setatsiyun Okaji
Setatsiyun Okaji (Jepang)

Setatsiyun Okaji (岡地駅 Okaji-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Okaji dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako, lan nduweni adoh 43.5 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Okaji ing Wikimedia Commons