Menyang kontèn

Setatsiyun Miyaguchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Miyaguchi

宮口駅
Setatsiyun Miyaguchi ing Juli 2008
LokasiMiyaguchi, Hamakita-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka-ken 434-0004
Jepang
Koordinat34°49′49″N 137°46′26″E / 34.830346°N 137.773783°E / 34.830346; 137.773783Koordhinat: 34°49′49″N 137°46′26″E / 34.830346°N 137.773783°E / 34.830346; 137.773783
OperatorTenryū Hamanako Railroad
Jalur Jalur Tenryū Hamanako
Letak dari pangkal32.38 kilometer saka Kakegawa
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusTanpa staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Juni 1940
Penumpang
FY2016125 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Miyaguchi kapernah ing Shizuoka Prefecture
Setatsiyun Miyaguchi
Setatsiyun Miyaguchi
Lokasi di Shizuoka Prefecture
Setatsiyun Miyaguchi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Miyaguchi
Setatsiyun Miyaguchi
Setatsiyun Miyaguchi (Jepang)
Peron

Setatsiyun Miyaguchi (宮口駅 Miyaguchi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Hamakita-ku, Hamamatsu, Prefektur Shizuoka, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Tenryū Hamanako Railroad.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Miyaguchi dilayani dening Jalur Tenryū Hamanako lan nduweni adoh 32.3 kilometer saka titik wiwitan jalur kasebut ing Setatsiyun Kakegawa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Miyaguchi ing Wikimedia Commons