Sedayu, Slagahima, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sedayu
Désa
Sedayu kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Jawa Tengah
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Indonésia
Sedayu
Sedayu
Koordhinat: 7°48′29″S 111°11′10″E / 7.8081042°S 111.1861342°E / -7.8081042; 111.1861342Koordhinat: 7°48′29″S 111°11′10″E / 7.8081042°S 111.1861342°E / -7.8081042; 111.1861342
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSlagahima
Kodhe laladan
administrasi
33.12.19.2012

Sedayu iku désa ing Kacamatan Slagahima, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)