Karang, Slagahima, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karang
Kalurahan
Karang kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Karang
Karang
Karang kapernah ing Jawa Tengah
Karang
Karang
Karang kapernah ing Indonésia
Karang
Karang
Koordhinat: 7°47′55″S 111°10′27″E / 7.7984801°S 111.1742111°E / -7.7984801; 111.1742111Koordhinat: 7°47′55″S 111°10′27″E / 7.7984801°S 111.1742111°E / -7.7984801; 111.1742111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSlagahima
Kodhe laladan
administrasi
33.12.19.1014

Karang iku kalurahan ing Kacamatan Slagahima, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)