Sakabaya, Slagahima, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sakabaya
Désa
Sakabaya kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sakabaya
Sakabaya
Sakabaya kapernah ing Jawa Tengah
Sakabaya
Sakabaya
Sakabaya kapernah ing Indonésia
Sakabaya
Sakabaya
Koordhinat: 7°46′57″S 111°11′10″E / 7.7824943°S 111.1861342°E / -7.7824943; 111.1861342Koordhinat: 7°46′57″S 111°11′10″E / 7.7824943°S 111.1861342°E / -7.7824943; 111.1861342
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSlagahima
Kodhe laladan
administrasi
33.12.19.2016

Sakabaya iku désa ing Kacamatan Slagahima, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)