Pandhan, Slagahima, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandhan
Désa
Pandhan kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pandhan
Pandhan
Pandhan kapernah ing Jawa Tengah
Pandhan
Pandhan
Pandhan kapernah ing Indonésia
Pandhan
Pandhan
Koordhinat: 7°51′15″S 111°11′10″E / 7.8542268°S 111.1861342°E / -7.8542268; 111.1861342Koordhinat: 7°51′15″S 111°11′10″E / 7.8542268°S 111.1861342°E / -7.8542268; 111.1861342
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSlagahima
Kodhe laladan
administrasi
33.12.19.2004

Pandhan iku désa ing Kacamatan Slagahima, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)