Sangkanjaya, Balapulang, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sangkanjaya
Désa
Sangkanjaya kapernah ing Kabupatèn Tegal
Sangkanjaya
Sangkanjaya
Sangkanjaya kapernah ing Jawa Tengah
Sangkanjaya
Sangkanjaya
Sangkanjaya kapernah ing Indonésia
Sangkanjaya
Sangkanjaya
Koordhinat: 7°04′59″S 109°08′23″E / 7.08309°S 109.13967°E / -7.08309; 109.13967Koordhinat: 7°04′59″S 109°08′23″E / 7.08309°S 109.13967°E / -7.08309; 109.13967
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBalapulang
Kodhe laladan
administrasi
33.28.04.2008

Sangkanjaya iku désa ing Kacamatan Balapulang, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)