Banjaranyar, Balapulang, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjaranyar
Désa
Banjaranyar kapernah ing Kabupatèn Tegal
Banjaranyar
Banjaranyar
Banjaranyar kapernah ing Jawa Tengah
Banjaranyar
Banjaranyar
Banjaranyar kapernah ing Indonésia
Banjaranyar
Banjaranyar
Koordhinat: 7°04′37″S 109°05′15″E / 7.07687°S 109.08749°E / -7.07687; 109.08749Koordhinat: 7°04′37″S 109°05′15″E / 7.07687°S 109.08749°E / -7.07687; 109.08749
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBalapulang
Kodhe laladan
administrasi
33.28.04.2014

Banjaranyar iku désa ing Kacamatan Balapulang, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)