Menyang kontèn

Kalibakung, Balapulang, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalibakung
Désa
Kalibakung kapernah ing Kabupatèn Tegal
Kalibakung
Kalibakung
Kalibakung kapernah ing Jawa Tengah
Kalibakung
Kalibakung
Kalibakung kapernah ing Indonesia
Kalibakung
Kalibakung
Koordhinat: 7°06′27″S 109°07′42″E / 7.10757°S 109.12825°E / -7.10757; 109.12825Koordhinat: 7°06′27″S 109°07′42″E / 7.10757°S 109.12825°E / -7.10757; 109.12825
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBalapulang
Kodhe laladan
administrasi
33.28.04.2003

Kalibakung iku désa ing Kacamatan Balapulang, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.