Menyang kontèn

Kaliwungu, Balapulang, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliwungu
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tegal Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°04′51″S 109°03′49″E / 7.08072°S 109.06352°E / -7.08072; 109.06352Koordhinat: 7°04′51″S 109°03′49″E / 7.08072°S 109.06352°E / -7.08072; 109.06352
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBalapulang
Kodhe laladan
administrasi
33.28.04.2013

Kaliwungu iku désa ing Kacamatan Balapulang, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.