Sancocho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sancocho
Barranquilla - Sancocho de mondongo.jpg
Sancocho de mondongo.
JinisSoup or stew
Panggonan asalLatin America
Tlatah utawa prajaAmericas
Olah-olahan nasional gegayutanColombia, Cuba, Dominican Republic, Ecuador, Honduras, Panama, Puerto Rico, and Venezuela
Woworan pokokMeat, vegetables, broth, yuca, platano
Buku masakan: Sancocho  Médhia: Sancocho

Sancocho (saka tembung kriya Spanyol sancochar, "to parboil") minangka kaldu tradisional (asring dianggep sup ) ing sawetara masakan Amerika Latin . Jinis nggambarake masakan nasional sing populer ing Puerto Rico, Honduras, Ekuador, Kolombia, Kuba, Panama, Republik Dominika, Trinidad lan Tobago, lan Venezuela . Biasane kalebu rajangan daging, umbi, lan sayuran sing disajikake ing duduh kaldu.