SMA Negeri 1 Jepon Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Jepon Blora
Data Sekolah
Madeg: 21 juli 1997
Provinsi: Jawa Tengah
Alamat Lengkap: Kalurahan ing Kacamatan Jepon.Jl. Raya Blora,Blora-Cepu KM.9 Blora Jawa Tengah Indonésia
Nomor Telepon: (0296)525252
Fax: +0296525252
Kepala Sekolah: Dra. Tiknowati, M.Pd.
Gunggung Kelas: 15 Kelas
Program Jurusan: IPA lan IPS
Rentang Kelas: X, XI IPS,XI IPA, XII IPS,XII IPA
Kurikulum: Berbasis Kompetensi
Gunggung Siswa: 600 siswa
NEM Mlebu palling cendhèk: (2008)
NEM Mlebu paling dhuwur: (2008)
NEM Mlebu rata-rata: (2008)
Status sekolah: Negeri
Website: [http://]
Email:

SMA Negeri 1 Jepon Blora iku salah siji Sekolah Menegah Atas (SMA) sing dumunung ana ing kalurahan Jepon, Kabupatèn Blora, Jawa Tengah, Indonésia madeg ing tanggal 21 Juli 1997. Kayadéné ing sekolah menengah lumrahé, mangsa pendidikan sekolah ing SMA ditempuh ing sajeroning wektu telung taun wulangan, wiwit saka Kelas X nganti Kelas XII.

Fasilitas[besut | besut sumber]

Manéka fasilitas didarbèni déning SMA Negeri 1 Jepon Blora kanggo nunjang sajeroning kagiyatan pasinaon lan ngajar. Fasilitas mau antarané:

Tenaga pendhidhik[besut | besut sumber]

Tenaga pendidik (guru) gunggung 50 kanthi kuwalifikasi sarjana S2: 4 guru, S1 pendidikan 46.Lan uga di jupuk tenaga guru saka nyaba kanggo ngajar ekstra ing sekolah.

Èkstrakulikulèr[besut | besut sumber]

  1. Pramuka
  2. PMR
  3. KIR
  4. Kadroh
  5. Judo
  6. Panahan
  7. Baskèt
  8. Seni Musik
  9. Bal Voli
  10. Balbalan
  11. Band
  12. Spoken English
  13. Apresiasi Sastra Indonésia
  14. Seni Lukis
  15. PKS
  16. Tènis
  17. Bulu tangkis
  18. Putsa