SMA Negeri 1 Cepu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekolah Menengah Atas Negeri 1 Cepu
thumb|160px|center|Logo SMAN 1 Cepu
Informasi
Diadegaké 01 Agustus 1966
Kepala Sekolah Drs. Mulyani, M.Pd.
Program jurusan IPA, IPS
Kurikulum KTSP, K-13
Status SSN Sekolah Standar Nasional
Alamat
Lokasi Jl. Diponegoro No. 55, Jawa Tengah
Telp./Fax 0296-421158
Situs web [1]

SMA Negeri 1 Cepu, minangka salah siji saka Sekolah Menengah Atas Negeri sing dumunung ana ing kacamatan Cepu, Kabupatèn Blora, Jawa Tengah, Indonésia. Kayadéné ing sekolah menengah atas lumrahé, mangsa pendhidhikan sekolah ing SMA Negeri 1 Cepu ditempuh ing sajeroning wektu telung taun wulangan, wiwit saka Kelas X nganti Kelas XII.

Fasilitas[besut | besut sumber]

Manéka fasilitas didarbèni déning SMAN 1 Cepu kanggo nunjang kagiyatan pasinaon. Fasilitas mau antarané:

Tenaga pendidik[besut | besut sumber]

Tenaga pendidik (guru) gunggung kanthi kuwalifikasi sarjana.

Ekstrakurikuler[besut | besut sumber]

Organisasi Siswa Intra Sekolah (OSIS) SMAN 1 Cepu ana sawetara kagiyatan ekstrakurikuler (ekskul) sing aktif antarané:

Ulah raga[besut | besut sumber]

Ana manéka warna kagiyatan ulah raga kaya ta: bal-balan, voli, basket lan sapanungggalané.

Seni[besut | besut sumber]

  • Senitari.
  • Drum Band
  • Band
  • Paduan Swara

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Sekolah Menengah Atas ing Indonésia