Raphael Spiegel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Raphael Spiegel
Raphael Spiegel.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Raphael Simon Spiegel[1]
Tanggal lair (1992-12-19) 19 Dhésèmber 1992 (umur 24)
Papan lair Rüttenen, Swiss
Dhuwur 1.96 m (6 ft 5 in)
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 30
Karir nom
2001–2007 Rüttenen
2007–2009 Grasshopper
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Grasshopper II 41 (0)
2010–2012 Grasshopper 0 (0)
2011 Wil (silihan) 0 (0)
2011–2012 Brühl (silihan) 17 (0)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasioanl
2008–2009 Swiss U-17 2 (0)
2010–2011 Swiss U-19 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 29 Juli 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Juli 2012

Raphael Simon Spiegel (lair ing Rüttenen, 19 Dhésèmber 1992; umur 24 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Swiss sing main kanggo klub West Ham United biyasa main ing posisi kiper.

Spiegel miwiti karir junioré ing klub Rüttenen lan Grasshopper salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet disilihaké ing Wil lan Brühl sadurungé pindah taun 2012 gabung karo West Ham United.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 4 September 2012. 
  2. ^ "Hammers snap up Swiss goalkeeper". ESPN Transfer News (ESPN.com). 23 July 2012. Dijupuk 29 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]