Pundhuhsari, Manyaran, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pundhuhsari
Kalurahan
Pundhuhsari kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pundhuhsari
Pundhuhsari
Pundhuhsari kapernah ing Jawa Tengah
Pundhuhsari
Pundhuhsari
Pundhuhsari kapernah ing Indonésia
Pundhuhsari
Pundhuhsari
Koordhinat: 7°48′27″S 110°47′55″E / 7.8076005°S 110.798668°E / -7.8076005; 110.798668Koordhinat: 7°48′27″S 110°47′55″E / 7.8076005°S 110.798668°E / -7.8076005; 110.798668
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanManyaran
Kodhe laladan
administrasi
33.12.10.1007

Pundhuhsari iku kalurahan ing Kacamatan Manyaran, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)