Karanglor, Manyaran, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanglor
Désa
Karanglor kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Karanglor
Karanglor
Karanglor kapernah ing Jawa Tengah
Karanglor
Karanglor
Karanglor kapernah ing Indonésia
Karanglor
Karanglor
Koordhinat: 7°50′33″S 110°49′00″E / 7.8426309°S 110.816549°E / -7.8426309; 110.816549Koordhinat: 7°50′33″S 110°49′00″E / 7.8426309°S 110.816549°E / -7.8426309; 110.816549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanManyaran
Kodhe laladan
administrasi
33.12.10.2005

Karanglor iku désa ing Kacamatan Manyaran, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)