Bera, Manyaran, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bera
Désa
Bera kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Bera
Bera
Bera kapernah ing Jawa Tengah
Bera
Bera
Bera kapernah ing Indonésia
Bera
Bera
Koordhinat: 7°50′18″S 110°50′58″E / 7.8383773°S 110.8493314°E / -7.8383773; 110.8493314Koordhinat: 7°50′18″S 110°50′58″E / 7.8383773°S 110.8493314°E / -7.8383773; 110.8493314
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanManyaran
Kodhe laladan
administrasi
33.12.10.2003

Bera iku désa ing Kacamatan Manyaran, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)