Pijiharja, Manyaran, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pijiharja
Désa
Pijiharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Pijiharja
Pijiharja
Pijiharja kapernah ing Jawa Tengah
Pijiharja
Pijiharja
Pijiharja kapernah ing Indonésia
Pijiharja
Pijiharja
Koordhinat: 7°52′43″S 110°49′00″E / 7.8785952°S 110.816549°E / -7.8785952; 110.816549Koordhinat: 7°52′43″S 110°49′00″E / 7.8785952°S 110.816549°E / -7.8785952; 110.816549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanManyaran
Kodhe laladan
administrasi
33.12.10.2002

Pijiharja iku désa ing Kacamatan Manyaran, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)