Prajeksari, Tempuran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prajeksari
Désa
Prajeksari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Prajeksari
Prajeksari
Prajeksari kapernah ing Jawa Tengah
Prajeksari
Prajeksari
Prajeksari kapernah ing Indonésia
Prajeksari
Prajeksari
Koordhinat: 7°30′54″S 110°10′39″E / 7.5151°S 110.17761°E / -7.5151; 110.17761Koordhinat: 7°30′54″S 110°10′39″E / 7.5151°S 110.17761°E / -7.5151; 110.17761
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTempuran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.11.2008

Prajeksari iku désa ing Kacamatan Tempuran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)