Growong, Tempuran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Growong
Désa
Growong kapernah ing Kabupatèn Magelang
Growong
Growong
Growong kapernah ing Jawa Tengah
Growong
Growong
Growong kapernah ing Indonésia
Growong
Growong
Koordhinat: 7°31′39″S 110°08′20″E / 7.52757°S 110.13881°E / -7.52757; 110.13881Koordhinat: 7°31′39″S 110°08′20″E / 7.52757°S 110.13881°E / -7.52757; 110.13881
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTempuran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.11.2010

Growong iku désa ing Kacamatan Tempuran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)