Sumberarum, Tempuran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberarum
Désa
Sumberarum kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sumberarum
Sumberarum
Sumberarum kapernah ing Jawa Tengah
Sumberarum
Sumberarum
Sumberarum kapernah ing Indonésia
Sumberarum
Sumberarum
Koordhinat: 7°34′05″S 110°10′34″E / 7.56819°S 110.17598°E / -7.56819; 110.17598Koordhinat: 7°34′05″S 110°10′34″E / 7.56819°S 110.17598°E / -7.56819; 110.17598
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTempuran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.11.2002

Sumberarum iku désa ing Kacamatan Tempuran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)