Jagamulya, Tempuran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagamulya
Désa
Jagamulya kapernah ing Kabupatèn Magelang
Jagamulya
Jagamulya
Jagamulya kapernah ing Jawa Tengah
Jagamulya
Jagamulya
Jagamulya kapernah ing Indonésia
Jagamulya
Jagamulya
Koordhinat: 7°31′24″S 110°09′28″E / 7.52338°S 110.15791°E / -7.52338; 110.15791Koordhinat: 7°31′24″S 110°09′28″E / 7.52338°S 110.15791°E / -7.52338; 110.15791
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTempuran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.11.2009

Jagamulya iku désa ing Kacamatan Tempuran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)