Pohlandhak, Pancur, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pohlandhak
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanPancur
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pohlandhak (cara Indonésia: Pohlandak) iku désa ing Kacamatan Pancur, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]