Pit montor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pit montor lawas kang ujude isih kayadene pit

Pit Montor ya iku kendharaan rodha loro kang bisane mlaku ngganggo dayane mesin. Diarani pit montor amarga pancen mulabukane nduwèni wujud kayadene pit kang dipasangi mesin. Pabrik pit montor Honda minangka dadi panguwasane pasar pit montor ing Indonésia, sahengga ing karang padésan pit montor uga kaarani honda.

Ing nagara Indonésia, pit montor wis umum digunakake merga regane kang saya murah, playune bisa banter lan uga rosa, rumatane gampang, lan bisa digunakake ing samubarang papan senajan dalane elek, mblekuk, nanjak utnawa mung ujud plipiran. Ing kutha, wargane uga seneng nganggo pit montor merga nalikane dalan macet, pit montor bisa nlusup ing sela-selane mobil, trek, bis lan kendharaan liyane.

Umume, pit montor migunakake bensin minangka bahan bakare.

Jinise pit montor[besut | besut sumber]

miturut bentuke[besut | besut sumber]

Miturut pigunane[besut | besut sumber]

Pabrik pit montor[besut | besut sumber]

Piranti tambahan[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pit_montor&oldid=1051364"