Sespan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sespan (saka basa Walanda : Zijspan) ya iku piranti tambahan kang duwé rodha siji lan dipasang ana sisih kiwa kendharaan kanggo mboncengake penumpang. Kendaraan kang bisa dipasangi sespan kaya ta pit montor, pit, sekuter lan vespa.

Vespa mawa sespan

Gallery[besut | besut sumber]