Sespan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sespan (saka basa Walanda : Zijspan) ya iku piranti tambahan kang nduweni rodha siji lan dipasang ana sisih kiwa kendharaan kanggo mboncengake penumpang. Kendaraan kang bisa dipasangi sespan kaya ta pit montor, pit, sekuter lan vespa.

Vespa mawa sespan

Gallery[besut | besut sumber]