Sespan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Sespan (saka basa Walanda : Zijspan) ya iku piranti tambahan kang nduweni rodha siji lan dipasang ana sisih kiwa kendharaan kanggo mboncengake penumpang. Kendaraan kang bisa dipasangi sespan kayata pit montor, pit, sekuter lan vespa.

Vespa mawa sespan

Gallery[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sespan&oldid=983914"