Montor bèbèk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Honda Super Cub "Street" model 50 cc

Montor bèbèk yaiki jinis pit montor cilik kang nduwèni ragangan akèh-akèhé kagawé saka pipa wesi kang gedhé, mesin dipasang ing antarané pidakan sikil, pindhahan presnèleng ana ing sikil lan tèngki bènsin didèlèh ana ing ngisor sèdhel, lan nduwèni tedheng plastik ing sangisoré setang. Rodha Montor bèbèk uga nduwèni ukuran kayadéné lumrahé pit montor. Ciri-ciri iku mau kang mbédakaké montor bèbèk karo skuter.

Ing Asia utamané ing Asia Kidul-wétan, tetumpakan iki misuwur lan paling akèh tinemu ing dalan amarga regané kang murah, gampang panganggoné lan bisa ditumpaki déning wong lanang lan wadon.

Umumé montor bèbèk nduwèni kapasitas mesin 50-150 cc, nduwèni kopling otomatis utawa kopling tangan lan migunakaké ranté kanggo ngobahaké rodha mburi.

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Wujud montor bebek asale saka moped ing tahun 1950-an kang mocer ing Eropah. Soichiro Honda lan Takeo Fujisawa kang nduweni pabrik pit montor Honda ndeleng moped ing Jerman lan nduwei panemu menawa kendharaan jinis iku sabanjure ora bakal payu lan perlu disempuranake. Mula Honda banjur ngetokaké Honda Super Cub kang wiwit diprodhuksi taun 1958 lan sabanjure dadi pit montor kang paling akeh diprodhuksi, nganti tahun 2008 wis diprodhuksi 60 yuta iji.

Prodhusèn[sunting | sunting sumber]

Pasar motor bèbèk didominasi déning pabrikan Jepang, senadyan akèh sing digawé ing pabrik-pabrik ing panggonan liya, kalebu ing Indonésia , Cina lan Thailand.

Honda Supra lan Yamaha Jupiter iku modhèl sing paling akèh ditiru.

Prodhusèn motor bèbèk antara liya: --

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Montor_bèbèk&oldid=851684"