Patalan, Blora, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Patalan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanBlora
Pamaréntahan
 • Lurah désabapak supriyatno
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Patalan iku désa ing Kacamatan Blora, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]