Ngadipurwa, Blora, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngadipurwa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanBlora
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Ngadipurwa (cara Indonésia: Ngadipurwo), punika salah satunggiling désa / Kalurahan ing Kacamatan Blora, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Ngadipurwa ugi minangka salah satunggalipun bumi kamardikan, amargi wonten ing tlatah punika wonten pasaréyanipun para bupati-bupati Blora ingkang rumiyin. Wonten sisih kidulipun pasaréyan wau wonten masjid jami' ingkang miturut cariyos asalipun saking désa Karanggeneng (Purwasari). Nalika Bupati Blora ambetahaken ulama, P Kyai ingkang mangku masjid punika dipunboyong kaliyan masjidipun saking Karanggeneng.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]