Pahlawan Révolusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pahlawan Révolusi ya iku gelar kang diwènèhaké kanggo perwira militèr kang palastra ing tragedi G30S kang kadadéan ing Jakarta lan Yogyakarta nalika 30 Sèptèmber 1965.

Tokoh kang kalebu pahlawan Révolusi ya iku: