Menyang kontèn

Ngloram, Cepu, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngloram
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanCepu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ngloram iku désa ing Kacamatan Cepu, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Wiwit taun 1980-an ing Ngloram wis ana lapangan terbang perintis kanthi landhas pacu sing dawané 900 m sing bakal ditambah dadi 1400 m.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]