Monzón

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Monzón
Escudo de Monzón.svg
(Lambang Monzón)
Motto:
Localización de Cinca Medio (Aragón).svg
Dina dadi
Kutha krajan Monzón
Gubernur Fernando Heras Laderas
Wewengkon
 - Total:

155,01 km²
Daerah Tk. II
 - Cacah:

Padunung
 - Total (2004):
 - Kapadhetan:

17.042
109,94/km²
Suku bangsa
Agama
Basa Spanyol
Zona wektu (GMT+1)
Maskot
Lagu kedaerahan

Monzón iku sawijining kutha ing Spanyol lan minangka kutha krajan wewengkon otonom Aragon.

Cacahing padunung ing wewengkon pusat kutha ya iku 17.042 jiwa (2009). Jembar wewengkoné ya iku 155,01 km².

Koordinat: 41°54′N 0°11′E / 41.900°L 0.183°W / 41.900; 0.183


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Monzón&oldid=989706"