Mohamed Diamé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Mohamed Diamé
Mohamed Diamé.jpg
Diamé main kanggo Wigan Athletic
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mohamed Diamé[1]
Tanggal lair (1987-06-14) 14 Juni 1987 (umur 31)
Papan lair Créteil, France
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka
Karir nom
2003–2005 Lens
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007 Lens B 28 (1)
2006–2007 Lens 0 (0)
2007–2008 Linares 31 (1)
2008–2009 Rayo Vallecano 35 (2)
2009–2012 Wigan Athletic 95 (5)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasional
2011– Senegal 10 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 April 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 Maret 2012

Mohamed Diamé dikenal juga sebagai Momo Diamé,[3] (lair ing Créteil, 14 Juni 1987; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Perancis kang main kanggo klub West Ham United ing posisi gelandang.

Diamé gabung karo Wigan Athletic ing wulan Agustus 2009.[4] Ing wulan Juni 2012, panjenengané gabung ing West Ham United kanthi nandatangani kontrak kang durasiné telung taun.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. k. 117. ISBN 9781845966010. 
  2. "Profile". Premier League. Dijupuk 22 March 2011. 
  3. "Sevilla track Senegal midfielder Momo Diame". Afrikan Soccer. 18 May 2011. Dijupuk 21 May 2011. 
  4. "Wigan complete capture of Diame". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 22 August 2009. Dijupuk 22 March 2011. 
  5. "Mohamed Diame to join West Ham from Wigan on a three-year deal". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 20 June 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]