Mohamed Diamé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Mohamed Diamé
Mohamed Diamé.jpg
Diamé main kanggo Wigan Athletic
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mohamed Diamé[1]
Tanggal lair (1987-06-14) 14 Juni 1987 (umur 31)
Papan lair Créteil, France
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka
Karir nom
2003–2005 Lens
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2007 Lens B 28 (1)
2006–2007 Lens 0 (0)
2007–2008 Linares 31 (1)
2008–2009 Rayo Vallecano 35 (2)
2009–2012 Wigan Athletic 95 (5)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasional
2011– Senegal 10 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 April 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 Maret 2012

Mohamed Diamé dikenal juga sebagai Momo Diamé,[3] (lair ing Créteil, 14 Juni 1987; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Perancis kang main kanggo klub West Ham United ing posisi gelandang.

Diamé gabung karo Wigan Athletic ing wulan Agustus 2009.[4] Ing wulan Juni 2012, panjenengané gabung ing West Ham United kanthi nandatangani kontrak kang durasiné telung taun.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. k. 117. ISBN 9781845966010. 
  2. ^ "Profile". Premier League. Dijupuk 22 March 2011. 
  3. ^ "Sevilla track Senegal midfielder Momo Diame". Afrikan Soccer. 18 May 2011. Dijupuk 21 May 2011. 
  4. ^ "Wigan complete capture of Diame". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 22 August 2009. Dijupuk 22 March 2011. 
  5. ^ "Mohamed Diame to join West Ham from Wigan on a three-year deal". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 20 June 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]