Miroslav Klose: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 61 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q80471 (translate me))
}}
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian KlozeKlose''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis nduwéni garwa kanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
 
==Babad slira==
Miroslav Marian Klose inggih menika salah satunggaling pamain bal-balan nagari Jérman ingkang taksih wonten turunan Polandia. Miroslav Marian Klose miyos wonten ing Opole, Polandia nalika kaping 9 Juni 1978. Klose dados panyerang ing tim nasional bal-balan Jérman.
Klose miwiti pakaryanipun, dados pamain bal-balan ingkang mumpuni, saking FC Hamburg. Lajeng ndhèrèk tim sanès inggih menika FC Kaiserslautern saking warsa 1999 dumugi warsa 2004. Klose nglajengaken pakaryanipun mawi mlebet ing Wèrder Brèmen. Ing warsa 2007 pindhah dhateng Bayern München. Ingkang kaping sepindhah, Klose nilar Bundesliga. Klose pindhah dhateng tim Lazio.
 
5

besutan

Menu navigasi