Robert Enke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Robert Enke
Robert Enke 3.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Enke
Dhuwur 186 m (610 ft 2.8 in)
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Hannover 96
Angka 1
Karir nom
1985
1986–1995
SV Jena Pharm
FC Carl Zeiss Jena
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1995–1996
1996–1999
1999–2002
2002–2003
2003
2004
2004–2009
Carl Zeiss Jena
Borussia Mönchengladbach
Benfica
Barcelona
Fenerbahçe (pinjam)
Tenerife (pinjam)
Hannover 96
003 0(0)
032 0(0)
077 0(0)
001 0(0)
001 0(0)
009 0(0)
164 0(0)
Tim nasioanl
1997–1999
2007–2009
Jerman U-21
Jerman
015 0(0)
008 0(0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 November 2009.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11 November 2009

Robert Enke (1977-2009) iku sawijining pamain bal-balan Jerman. Dhèwèké iku panjaga gawang. Ing taun 2009 dhèwèké nglalu amerga wis suwé déprèsif.


 
Tim nasional bal-balan Jerman Euro 2008
Gendéra Jerman

1 Lehmann · 2 Jansen · 3 Friedrich · 4 Fritz · 5 Westermann · 6 Rolfes · 7 Schweinsteiger · 8 Frings · 9 Gómez · 10 Neuville · 11 Klose · 12 Enke · 13 Ballack · 14 Trochowski · 15 Hitzlsperger · 16 Lahm · 17 Mertesacker · 18 Borowski · 19 Odonkor · 20 Podolski · 21 Metzelder · 22 Kurányi · 23 Adler · Coach: Löw

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robert_Enke&oldid=1100390"