Kanker: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
105 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
===Infeksi===
*Parasit Schistosoma (bilharzia) nyebabaken [[kanker kandung kemih]] amargi kadadosan iritasi wonten ing kandung kemih.
*Parasit [[Fasciolopsis Buskii]] ing keong tetanduran ( Panalitening [[Dr. Hulda Clark]] ing [[Canada]]
*Infeksi dening Clonorchis nyebabaken [[kanker pankreas]] saha saluran empedu.
*Helicobacter Pylori menika bakteri kang nyebabaken kanker lambung.

Menu navigasi