Salya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
c (→‎Delengen Uga: +pranala njaba)
 
==Pranala njaba==
*{{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=131 Salya ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com])
 
[[Kategori:Paraga Wayang]]
8.252

besutan

Menu navigasi