Mandrapati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prabu Mandrapati inggih punika satriya wonten ing nagari Mandaraka. Prabu Mandrapati patutan Narasoma lan Déwi Madrim.