Sistem koordhinat géyografis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: nggambarake → nggambaraké
(→‎top: éjaan, replaced: digunakaké kanggo → kanggo, geografi → géografi, sisi → sisih (3), garis bujur → garis ujur (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: nggambarake → nggambaraké)
[[Gambar:WorldMapLongLat-eq-circles-tropics-non.png|thumb|450px|Peta [[Bumi]] sing nggambarakenggambaraké garis-garis lintang (horizontal) lan garis ujur (vertikal)]]
 
'''Sistem koordinat géografi''' kanggo nggambaraké titik posisi ing pasuryaning Bumi kang sarujuk karo koordinat [[garis lintang]] lan [[garis ujur]].
352.737

besutan

Menu navigasi