Gutasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kasebut → mau, adalah → ya iku
(éjaan, replaced: gadahi → gadhah, rendah → cendhèk (3))
(éjaan, replaced: kasebut → mau, adalah → ya iku)
| place =
| publisher = Anmol Publications PVT. LTD.
|ISBN=9788126102594}} ({{google books with page|MHSjmfNfz4MC|lihat|162| Gutasi adalahya iku...}})
</ref> Istilah gutasi kawiwitan dipunagém déning [[Burgerstein]].<ref name="Rajan"/> Gutasi kédadosan manawi ing kahanan siti ingkang jumbuh pramila nyérap toya inggil ananging laju penguapan utawi [[transpirasi]] cendhèk utawi manawi penguapan toya angèl kédadosan amérgi dhuwuripun kelembapan maupun [[udara]].<ref name="Rajan" /><ref name="Biology Questions and Answers">{{cite web
| url = http://www.biology-questions-and-answers.com/plant-physiology.html
 
== Kualitas Toya Kasil gutasi ==
Titik-titik air ingkang medal saking jaringan godong nglampahi prosès gutasi botén toya murni.<ref name="Rajan"/> pintén-pintén sényawa ingkang dipunmangèrtosi terlarut ing dalém.<ref name="Rajan"/> pintén-pintén sényawa dipuntemuaken terlarut ing titik-titik toya kasebutmau inggih punika [[enzim]], [[gendis]], [[asam amino]], [[vitamin]], serta [[mineral]] kadasta [[fosfat|P]], [[Kalium|K]], [[Natrium|Na]], [[Magnesium|Mg]], lan [[Besi|Fe]].<ref name="Rajan"/>
 
== Bénténipun gutasi dan transpirasi ==
352.737

besutan

Menu navigasi