Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
* ''Belajar Praktis Basa Jawa'', Dr. Purwadi, LÉRes PRESS, Solo, 2007, ISBN 979-98471-0-7
 
== Uga delengen ==
* [[Basa Jawa Ngoko]]
* [[Basa Jawa Krama Madya]]
348.872

besutan

Menu navigasi